Onze diensten & oplossingen

Meer dan financiële dienstverlening, dat is wat wij doen. Dat houdt natuurlijk in dat wij advies geven op het gebied van risicobeheersing en verzekeringen, maar wij gaan veel verder dan dat. Een verzekering kan een goede oplossing zijn, maar soms is het beter om zaken in eigen beheer te houden. Wij adviseren op het gebied van zowel schadeverzekeringen als levensverzekeringen en verzekeringen voor het personeel. Natuurlijk kunnen wij ook mooie verzekeringsoplossingen aanbieden voor particulieren.

Daarnaast kunnen wij ingeschakeld worden voor zakelijke financieringen, adviezen omtrent oude dag voorzieningen en pensioenen en  hypotheken. Als wij u niet verder kunnen helpen, dan kunnen wij u wel doorverwijzen naar de juiste partijen. Uiteraard blijven wij wel betrokken in het proces. Zo hebt u een vast aanspreekpunt.

Wij vinden een persoonlijke aanpak en maatwerk erg belangrijk. Daarom komen wij graag bij u thuis of op kantoor om uw zaken rustig door te spreken. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons centraal gelegen kantoor in Amsterdam.

Verzekeringen

Wij adviseren zowel zakelijke als particulier klanten op het gebied van: aansprakelijkheidsverzekeringen, autoverzekeringen en brandverzekeringen, maar ook aan de meer specialistische oplossingen als kredietverzekeringen. Ook personeelsverzekeringen zoals verzuimverzekeringen en de bijbehorende arbodienstverlening, kunnen wij aanbieden. Daarnaast hebben wij voor de zorgverzekering mooie collectiviteiten waar onze klanten van kunnen profiteren.  Onze klanten kiezen voor ons omdat ze weten dat wij oplossingen aandragen die passen bij de situatie. Wij leveren maatwerk en een eerlijk advies.

Hypotheken

Een huis kopen is iets heel persoonlijks en spannends. Daarom werken wij met betrouwbare partijen samen zodat snel de financiering geregeld kan worden. Wij geven een duidelijk en eerlijk advies, maar proberen uiteraard alles voor u zo snel mogelijk te regelen. Des te eerder u weet of de financiering rond is , des te sneller u weer rustig kunt slapen en kunt dromen over het nieuwe huis. Uiteraard kunnen wij ook voor ondernemers en zelfstandigen hypotheken verzorgen.

Bedrijfscontinuiteit

U heeft een verzekering niet zomaar, u heeft een verzekering om uw financiële continuïteit en bedrijfscontinuïteit te waarborgen. In tijden dat u wat extra middelen kunt gebruiken, weten wij u aan de juiste partijen te koppelen. Ons doel is om met uw bedrijf mee te groeien en daarom staan wij ook voor u klaar tijdens tijden die misschien wat minder leuk zijn.

Pensioenconsultancy

Ook voor advies omtrent pensioenregelingen voor DGA’s of voor bedrijven kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een pensioenadviseur die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de financiële sector. Hij heeft bij meerdere grote partijen gewerkt en heeft nu een aantal jaar een eigen zaak, van waaruit hij pensioen advies geeft.

ADRES

Laan van Kronenburg 14

1183 AS  Amstelveen

TELEFOON

020 – 28 07 807

KVK & AFM

70297754

12045458

BTW

8228.18.085

Contact

Start typing and press Enter to search